Close Menu
  • آمریکا
  • کانادا
  • اروپا
  • استرالیا و اقیانوسیه
  • دسته‌بندی‌ها
    • مهاجرت
    • زندگی
    • کسب‌و‌کار
    • خبر
  • English
اینستاگرام Telegram
En
گیشنیز
گیشنیز
شما اینجا هستید:صفحه نخست»امروز»۲ ژانویه؛ روز جهانی درونگرایی
امروز

۲ ژانویه؛ روز جهانی درونگرایی

2 ژانویه 202401خواندن در 5 دقیقه
روز جهانی درونگرایی در ۲ ژانویه جشن گرفته می‌شود، روزی که بالاخره جشن‌های شلوغ سال گذشته به پایان می‌رسد و افراد درونگرا می‌توانند آرامش و سکوت کافی برای شارژ مجدد باتری‌های اجتماعی خود داشته باشند. روز جهانی درونگرایی به عنوان روزی برای درک بهتر افراد درونگرا در سراسر جهان شناخته‌‌‌‌ می‌شود. این روز با برگزاری یک مهمانی جشن گرفته نمی‌شود، بلکه با لغو این جشن‌ها برگزار می‌شود. این روز فرصتی برای تنها گذاشتن افراد درونگرا و فضا دادن به آنهاست.

تاریخچه روز جهانی درونگرایی

درونگراها محیط‌‌‌‌‌های آرام و تعاملات اجتماعی محدود را ترجیح‌‌‌‌ می‌دهند و در تنهایی خود بیشتر خوشحال هستند. روز جهانی درونگرایی توسط روان‌شناس مشهور آلمانی و نویسنده کتاب الکترونیکی رایگان «Happily Introverted Ever After»، فلیسیتاس هینه، ایجاد شد.

در ۲۰ سپتامبر ۲۰۱۱، هاین یک پست وبلاگی با عنوان «چرا به روز جهانی درونگرایی نیاز داریم» در وب سایت خود “iPersonic” نوشت. این مقاله باعث ایجاد اولین روز جهانی درونگرایی شد. او در این مقاله گفت که زمان آن رسیده است که آگاهی جهان نسبت به ویژگی‌های متمایز درونگرایی افزایش یابد. او برخی از تبعیض‌هایی را که افراد درون‌گرا به دلیل گوشه‌نشینی با آن‌ها مواجه می‌شوند توضیح داد، و از کم‌توجهی جامعه به این افراد ابراز تأسف کرد. هاین پیشنهاد داد که روز جهانی درونگرایی در ۲ ژانویه ایجاد شود. تاریخی که او انتخاب کرد به این دلیل بود که افراد درونگرا با پایان جشن‌هایی از کریسمس شروع‌‌‌‌ می‌شود و در سال نو به پایان‌‌‌‌ می‌رسد، یک نفس عمیق می‌کشنپ.

کارل گوستاو یونگ، روانپزشک سوئیسی، یکی از اولین افرادی بود که درونگرایی را به عنوان یک مفهوم در زمینه روانشناختی تعریف کرد. او در کتاب خود به نام «انواع روان‌شناختی»، در سال ۱۹۲۱ این نظریه را مطرح کرد که انسان‌ها به دو دسته تقسیم می‌شوند، درونگرا یا برونگرا. او افراد درونگرا را با خدای یونان باستان، آپولو، مقایسه کرد، که نوری را بر فهم بشریت می‌تاباند. او ادعا کرد که درونگراها بر دنیای درونی، رویا و بینش متمرکز هستند که‌‌‌‌ می‌تواند آنها را نسبت به شرکت در فعالیت‌‌‌‌‌های دیگران بی‌علاقه کند. از آن زمان، روان‌شناسان بیشتری نظریه‌‌‌‌‌های بیشتری در مورد درونگراها و درونگرایی ارائه کرده‌اند.

۱۹۲۱: کارل یونگ درونگرایی را تعریف کرد

کارل یونگ کتابی به نام «انواع روان‌شناختی» منتشر کرد و در آن مفهوم درون‌گرایی و برون‌گرایی را توضیح داد.

۱۹۴۲: تست نوع MBTI

کاترین بریگز و دخترش، ایزابل بریگز مایرز، با الهام از نوشته کارل یونگ، تست شخصیتی محبوب بریگز-مایرز (در حال حاضر «MBTI») را ایجاد کردند.

۲۰۱۲: اولین روز جهانی درونگرا

در ۳ ژانویه، یک سال بعد از اینکه فلیسیتاس هاین پست وبلاگی خود را منتشر کرد و از روزی برای بزرگداشت درونگراها در سراسر جهان حمایت کرد، اولین روز جهانی درونگرایی جشن گرفته شد.

۲۰۱۹: فلیسیتاس هاین کتاب «Happily Introverted Ever After» را منتشر کرد

فلیسیتاس هاین یک کتاب الکترونیکی نوشت تا به درونگراها کمک کند با مشکلات خود مقابله کنند و پتانسیل واقعی خود را توسعه دهند.

امروز چه کار کنیم؟

۱. در خانه بمانید

این روز بهترین فرصت برای لغو مهمانی است. امروز می‌توانید با یک لیوان شراب و فیلم مورد علاقه‌تان در رختخواب بمانید و روز جهانی درونگرایی را جشن بگیرید. با لباس خواب قدم بزنید و همه سر و صداهای دنیای بیرون را نادیده بگیرید.

۲. به یک پیاده‌روی آرام بروید

این روز را به یک پیاده‌روی طولانی در یک مسیر آرام اختصاص دهید. یک حیوان خانگی همراه خود داشته باشید و از آرامش این کار لذت ببرید. امروز فرصتی عالی برای خوداندیشی است.

۳. خلاقیت به خرج دهید

افراد درونگرا زمانی که تنها هستند بیشترین بازدهی را دارند. روز جهانی درونگرا را انتخاب کنید تا جهان را با بخشی از خلاقیت خود بهتر کنید. یک شعر بنویسید، نقاشی کنید، یک وب‌سایت بسازید، یا از هر یک از استعدادهای خود برای ایجاد شادی بیشتر در جهان استفاده کنید.

۵ نکته‌ای که باید در مورد افراد درونگرا بدانید

۱. همیشه تنهایی را ترجیح نمی‌دهند

فقط به این دلیل که درونگراها از تنها بودن لذت‌‌‌‌ می‌برند به این معنی نیست که‌‌‌‌ می‌خواهند همیشه تنها باشند. آنها هر از گاهی از معاشرت با انسان‌ها دیگر لذت‌‌‌‌ می‌برند.

۲. سکوت به معنای بی‌ادبی نیست

درونگراها اغلب ساکت‌‌‌‌ می‌مانند و‌‌‌‌ می‌توانند در طول تعاملات اجتماعی به طرز ناخوشایندی رفتار کنند، اما این بدان معنا نیست که سعی در بی‌ادبی دارند.

۳. گاهی اوقات ممکن است برونگرا باشند

هنگامی که یک درونگرا با شما راحت شود، کودک درونی او‌‌‌‌ می‌تواند بیرون بیاید.

۴. لزوماً خجالتی نیستند

در واقع، برخی از مشهورترین سخنرانان عمومی جهان درونگرا هستند، از جمله باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق آمریکا.

۵. از مردم متنفر نیستند

برعکس، درونگراها اغلب علاقه زیادی به مردم دارند و‌‌‌‌ می‌توانند مشتاق‌‌‌‌‌‌ترین افراد باشند.

چرا روز جهانی درونگرایی را دوست داریم؟

۱. دستاوردهای درونگراها را جشن‌‌‌‌ می‌گیرد

از چارلز داروین گرفته تا آلبرت انیشتین، برخی از باهوش‌‌‌‌‌‌ترین افراد جهان درونگرا بوده‌اند. روز جهانی درونگرایی، ایت افراد و کمک‌های آن‌ها به جهان را گرامی می‌دارد، و همچنین به ما کمک می‌کند تشخیص دهیم که درون‌گرایی محدودیتی در توانایی‌های افراد نیست.

۲. درونگراها اشتباه فهمیده‌‌‌‌ می‌شوند

به دلیل اینکه درونگراها ممکن است کمی گوشه‌گیر باشند، معمولاً توسط جامعه به اشتباه فهمیده. درونگراها اغلب به عنوان افراد متکبر، بی‌علاقه، ترسو یا گوشه‌گیر شناخته‌‌‌‌ می‌شوند. روز جهانی درونگرا به مردم کمک‌‌‌‌ می‌کند تا افراد درونگرا و نیازهای آنها را بیشتر درک کنند.

۳. کمی آرامش در دنیای پر سر و صدا

چه درونگرا باشید چه برونگرا، همه ما باید آرامش را در زندگی خود تجربه کنیم. روز جهانی درونگرا یک روز عالی برای تأمل و مدیتیشن است تا در دنیایی پر از سر و صدا و حواس‌پرتی، ذهن خود را آرام کنید.

امروز روز جهانی ژانویه
اشتراک گذاری. فیس‌بوک توئیتر پینترست لینکداین ایمیل Telegram واتساپ
مقاله قبلیقیمت‌ها در کانادا در سال ۲۰۲۴ چه تغییراتی خواهند داشت؟
مقاله بعدی ۵ توصیه پزشکان برای جلوگیری از پرخوری در تعطیلات

مطالب مشابه

۵ فوریه؛ روز جهانی نوتلا

۴ فوریه؛ روز جهانی سرطان

٣ فوریه؛ روز ملی کیک هویج

افزودن دیدگاه

پاسخ دهید Cancel Reply

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

آخرین مطالب

کانادا ۱۳ بازی را در مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶ میزبان خواهد کرد

6 فوریه 202421 بازدیدها

تیلور سوئیفت برای چهارمین بار برنده آلبوم سال گِرمی شد

6 فوریه 202414 بازدیدها

نرخ باروری در کانادا به کمترین حد خود رسید

6 فوریه 202419 بازدیدها
همراه گیشنیز باشید
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Telegram
[geshniz_currency count=5]
اینستاگرام Telegram
  • گیشنیز

    • درباره ما
    • تماس با ما
    • قوانین و مقررات
    • حریم شخصی
  • کسب و کار

    • ثبت‌نام در گیشنیز
    • پنل صاحبان کسب و کار
  • انتخاب زبان

  • کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه ویکیفا می‌باشد.
    گیشنیز

    copyright 2025 Gishniz

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.