با گیشنیز همراه باشید تا در این مطلب به صورت مرحله به مرحله به شما بگوییم که چطور میتوانید کسبوکار یا شغل خود را در گیشنیز ثبت کنید.
اگر صاحب کسبوکار هستید یا در حرفه خاصی مشغول به کارید و دوست دارید که جامعه فارسیزبان مهاجر شما و کسبوکارتان را بشناسد، میتوانید با داشتن یک پروفایل شخصی رایگان در گیشنیز به این هدف برسید.
پیش از آنکه به سراغ اولین مرحله برویم، از شما میخواهیم که یکبار نام خود یا کسبوکارتان را در نوار جستوجو در صفحه اصلی وبسایت Gishniz.com سرچ کنید تا مطمئن شوید کسبوکارتان پیش از این در گیشنیز ثبت نشده است. اگر کسبوکارتان از پیش در گیشنیز وجود دارد، میتوانید با گزینه «ادعای مالکیت»، کنترل صفحه را در دست بگیرید و تغییرات لازم را اعمال کنید؛ اما اگر نام شما یا حرفهتان در نتایج جستوجو ظاهر نمیشود، این مراحل را به ترتیب انجام دهید تا پروفایل حرفهایتان را بسازید:
اول:
در سمت چپ بالای صفحه اصلی روی گزینه «ثبت کسبوکار» کلیک کنید تا صفحه «گیشنیز برای کسبوکار» باز شود. سپس گزینه «من مالک این کسبوکار هستم» را انتخاب کنید و دکمه مرحله بعد را بزنید.
دوم:
در این مرحله باید وارد حساب کاربریتان بشوید. هم میتوانید با انتخاب گزینه «ثبت نام» حساب کاربری بسازید و هم راه راحتتر یعنی «ورود با گوگل» را انتخاب کنید. اگر اکانت گوگل دارید، پیشنهاد ما به شما گزینه دوم است.
سوم:
در این مرحله عنوان کسبوکارتان را به انگلیسی و فارسی وارد کنید و به مرحله بعد بروید. عنوان کسبوکار یعنی اسمی که حرفه شما به آن نام شناخته میشود. مثلا «رستوران ایرانی پردیس». به عنوان صاحب کسبوکار میتوانید نام خود را نیز در نوار پایینتر وارد کنید که البته این گزینه اختیاری است.
چهارم:
در این مرحله باید مشخص کنید که کسبوکار شما در کدام یک از دستهبندیهای تعیینشده در گیشنیز قرار میگیرد. مثلا اگر صاحب یک رستوران هستید، گزینه «رستوران و کافیشاپ» یا اگر پزشک هستید، دستهبندی «پزشکی، مشاوره و سلامت» را انتخاب کنید.
پس از انتخاب دسته بندی، گروههایی که شما نمایش داده میشود که با انتخاب آنها میتوانید هم اطالاعات جزییتری را درمورد حرفه خود بدهید و هم به موتور جستوجوی گیشنیز کمک کنید تا نام شما را راحتتر در نتایج جستوجو نشان دهد. اگر گروه مورد نظر شما در گروهها وجود ندارد، میتوانید از طریق گزینه «دیگر» آن را اضافه کنید.
پنجم:
در این مرحله باید امکاناتی را که کسبوکار شما در اختیار مشتریان قرار میدهد را از لیست انتخاب کنید و سپس به مرحله بعدی بروید.
ششم:
در این مرحله باید آدرس محل کار را وارد کنید. اگر کسبوکار شما آنلاین است، میتوانید تنها نام کشور، استان یا ایالت و شهر را وارد کنید.
هفتم:
در این مرحله باید اطلاعات تماس را بنویسید و آدرس شبکههای اجتماعی (در صورت وجود) وارد کنید تا کاربران بهتر بتوانند با شما و زمینه فعالیتتان آشنا شوند.
هشتم:
کمکم به پایان مراحل ثبت کسبوکارتان نزدیک میشویم. در این مرحله کافی است تا روزها و ساعتهای سرویسدهی و البته زمان تعطیل بودن کسبوکار را مشخص کنید.
نهم:
در این مرحله باید یک تصویر آپلود کنید. این تصویر میتواند تصویر شخص شما یا تصویری از محل کارتان باشد. به شما پیشنهاد میکنیم مثلا اگر وکیل یا پزشک هستید، تصویری از خودتان و اگر برای مثال رستوران یا تعمیرگاه دارید، تصویری از محل کار را بارگذاری کنید.
دهم:
به گیشنیز خوش آمدید! در این مرحله کسبوکار شما با موفقیت ثبت شده است و با کلیک روی گزینه «ثبت درخواست» میتوانید وارد داشبورد بیزینس خود شوید. اما پیش از آنکه وارد داشبورد شوید، ما به شما گزینه «طراحی وبسایت» را پیشنهاد میدهیم که اگر روی آن کلیک کنید، تیم ما برای همکاری بیشتر با شما تماس خواهد گرفت. اما اگر کسبوکار شما دارای وبسایت است و حتی اگر نیازی به وبسایت ندارید، از این مرحله چشمپوشی کنید و روی ثبت درخواست کلیک کنید.
تبریک میگوییم. حالا شما عضوی از خانواده گیشنیز هستید.