Close Menu
  • آمریکا
  • کانادا
  • اروپا
  • استرالیا و اقیانوسیه
  • دسته‌بندی‌ها
    • مهاجرت
    • زندگی
    • کسب‌و‌کار
    • خبر
  • English
اینستاگرام Telegram
En
گیشنیز
گیشنیز
شما اینجا هستید:صفحه نخست»اروپا»کدام کشورها در اتحادیه اروپا ویزای طلایی ارائه می‌دهند؟
اروپا

کدام کشورها در اتحادیه اروپا ویزای طلایی ارائه می‌دهند؟

11 ژوئن 202300خواندن در 7 دقیقه
گرفتن حق زندگی و کار در کشوری دیگر، فرآیندی طولانی و دشوار است. اما این زمان برای کسانی‌که علاقمند به سرمایه‌گذاری در کشورهای اتحادیه اروپا هستند، صدق نمی‌کند.

ویزای طلایی این فرصت را برای افرادی‌که توانایی هزینه کردن دارند، فراهم می‌کند تا حق اقامت را حتی بدون نیاز به زندگی در یک کشور دیگر، بخرند.

محبوبیت این نوع ویزا در اتحادیه اروپا رو به افزایش است و مردم به‌دنبال فاصله گرفتن از تصمیمات سیاسی مانند برگزیت هستند که ممکن است حقوق آن‌ها را محدود کند.

به گزارش گیشنیز با فضای نابسامان سیاسی و اجتماعی در ایالات متحده، انتظار می‌رود درخواست‌ ویزای طلایی از سوی آمریکایی‌ها نیز افزایش یابد. شرکت پاسپورت Get Golden Visa در آخرین گزارش خود پیش‌بینی کرده است که سال ۲۰۲۲ شلوغ‌ترین سال این شرکت خواهد بود.

طرح‌ ویزای طلایی چیست و چرا اتحادیه اروپا در ماه‌های اخیر دغدغه‌هایی درباره ایمن بودن آن‌ دارد؟

اقامت از طریق سرمایه‌گذاری، که به‌عنوان «ویزای طلایی» شناخته می‌شود، به افراد این شانس را می‌دهد که با خرید خانه، سرمایه‌گذاری یا کمک مالی کلان، مجوز اقامت کشورها را دریافت کنند.

هر متقاضی باید بالای ۱۸ سال سن داشته و سابقه کیفری نداشته باشد. همچنین باید بودجه کافی برای سرمایه‌گذاری مورد نیاز را در اختیار داشته باشد.

پاسپورت‌ طلایی به‌طور رسمی حق شهروندی را به واسطه برنامه‌های سرمایه‌گذاری به افراد غیر مقیم داده و تابعیت کشورهای اتحادیه اروپا را به افراد واگذار می‌کند.

برای کشورهای اتحادیه اروپا، این به‌معنای دسترسی به بسیاری از مزایای اقامت در این منطقه از جمله رفت‌وآمد آزاد بین کشورها است.

چرا اتحادیه اروپا مخالف ویزا و پاسپورت طلایی است؟

در سال ۲۰۲۲، کمیسیون اروپا از دولت‌های اتحادیه اروپا خواست تا فروش حق شهروندی به سرمایه‌گذاران را متوقف کنند.

پاسپورت طلایی با ویزای طلایی متفاوت است و به‌جای حق شهروندی، اقامت دائم ارائه می‌دهد و به‌عنوان بخشی از اقدام برای سرکوب این صنعت چند میلیارد یورویی صورت گرفته است. در پی جنگ اوکراین نیز، نگرانی‌هایی وجود داشت که این طرح‌ها می‌تواند یک خطر امنیتی به‌حساب آید.

در سال ۲۰۲۲، بروکسل از کشورها خواست بررسی دوباره و دقیق‌تری را انجام دهند تا دریابند که آیا افرادی که به‌دلیل جنگ تحریم شده‌اند، پاسپورت طلایی یا ویزای صادرشده در اختیار دارند یا خیر.

در گذشته، اتحادیه اروپا اعلام کرده بود که طرح‌هایی از این دست، ممکن است برای امنیت، شفافیت و ارزش‌هایی که زیربنای پروژه‌های اتحادیه اروپا هستند، خطرناک باشند.

در اکتبر ۲۰۲۲، کمیسیون اروپا از آلبانی خواست تا از توسعه طرح شهروندی سرمایه‌گذاران (پاسپورت طلایی) خودداری کند و در گزارشی هشدار داد که چنین طرحی خطراتی را از نظر امنیت، پولشویی، فرار مالیاتی، تأمین مالی تروریسم، فساد و نفوذ جرایم سازمان‌یافته به‌همراه خواهد داشت و با هنجارهای اتحادیه اروپا سازگار نیست.

تهدیدها از خارج از اتحادیه اروپا نشات می‌گیرد

در ماه اکتبر، کمیسیون اروپا، معافیت ویزای وانواتو را به‌دلیل ایجاد توانایی اتباع کشورهای ثالث برای به‌دست آوردن شهروندی وانواتو پیشنهاد کرد. این افراد پس از دریافت پاسپورت طلایی، می‌توانند بدون ویزا به کشورهای منطقه شینگن دسترسی داشته باشند.

کدام کشورها طرح ویزای طلایی خود را لغو کرده‌اند؟

در فوریه ۲۰۲۲، دولت بریتانیا طرح ویزای طلایی خود را لغو کرد. این طرح به اتباع خارجی که تمکن مالی زیادی دارند اجازه می‌داد در ازای آوردن بخشی از ثروت خود در این کشور ساکن شوند. این تصمیم، بخشی از اقدام حذف سرمایه کثیف روسیه بود.

در فوریه ۲۰۲۳، ایرلند نیز طرح ویزای طلایی و اقامت این کشور را که در ازای کمک مالی ۵۰۰ هزار یورویی یا سرمایه‌گذاری سالانه یک میلیون یورویی سه‌ساله ارائه می‌کرد، حذف نمود.

ایرلند قبلا این طرح را برای شهروندان روسیه در مارس ۲۰۲۲ به‌عنوان بخشی از تحریم‌های اعمال‌شده علیه این کشور به‌دلیل حمله به اوکراین به‌حالت تعلیق درآورده بود. اما در ماه بعد از آن، پارلمان اروپا هشدار داد که این برنامه در برابر سوء استفاده مالیاتی آسیب‌پذیر است و تصمیم نهایی برای لغو این طرح در ایرلند در نتیجه گزارش‌های مختلف بین‌المللی و بررسی‌های داخلی انجام شد.

در فوریه ۲۰۲۳، آنتونیو کاستا، نخست‌وزیر پرتغال اعلام کرد که این کشور به طرح پُرسود سرمایه‌گذاری خود برای مقابله با ایجاد سفته‌بازی و قیمت اجاره، پایان می‌دهد. افراد غیر مقیم با استفاده از این طرح می‌توانستند در ازای دریافت اقامت، در کشور پرتغال ملک خریداری کنند یا بخشی از ثروت خود را در آن سرمایه‌گذاری کنند که به‌عنوان سرمایه‌گذاری انتقال سرمایه شناخته می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ملی پرتغال LUSA، بین ماه‌های ژانویه تا آگوست ۲۰۲۲، این برنامه تقریبا ۳۹۸ میلیون یورو برای این کشور سودآوری داشت.

برای حفظ وضعیت اقامت قبل از تصویب این قانون، افراد می‌بایست در هر سال حدودا هفت روز را در پرتغال سپری می‌کردند. با این حال، این ویزا اکنون فقط برای کسانی تمدید می‌شود که در ملک خود اقامت دارند یا آن‌را برای مدت طولانی اجاره می‌دهند.

کدام کشورهای اتحادیه اروپا هنوز ویزای طلایی ارائه می‌دهند و چه شرایطی دارند؟

در حال حاضر، تنها چند کشور در اتحادیه اروپا وجود دارد که همچنان پاسپورت طلایی ارائه می‌دهد. یکی از این کشورها مالت است. حداقل مبلغ سرمایه‌گذاری در مالت از ۶۹۰ هزار یورو شروع می‌شود و حق شهروندی ۱۲ تا ۳۶ ماهه را به افراد می‌دهد.

برخی کشورها نیز همچنان ویزای طلایی ارائه می‌دهند. در اینجا هزینه‌های دقیق دریافت اقامت از طریق سرمایه‌گذاری در این کشورها آورده شده است.

اسپانیا

اسپانیا طرح اقامت با سرمایه‌گذاری را در سال ۲۰۱۳ راه‌اندازی کرد و به افراد خارجی و خانواده‌های آن‌ها که با خرید ملک در این کشور سرمایه‌گذاری می‌کنند، اقامت می‌دهد.

برای دریافت ویزای طلایی که به افراد اجازه زندگی، کار و تحصیل در اسپانیا را می‌دهد، سرمایه‌گذاری ۵۰۰ هزار یورویی در حوزه املاک و مستغلات لازم است. هزینه حداقلی سرمایه‌گذاری در اسپانیا نسبت به پرتغال بیشتر است، اما محدودیت‌های کمتری نیز برای خرید ملک در این کشور وجود دارد.

این نوع ویزا را همچنین می‌توان از طریق انواع خاص تجارت، داشتن سهام شرکت یا سپرده‌های بانکی به ارزش حداقل یک میلیون یورو در مؤسسات مالی اسپانیا یا سرمایه‌گذاری در اوراق قرضه دولتی به‌میزان حداقل دو میلیون یورو به‌دست آورد.

با این‌حال، برخی از سیاستمداران خواستار پایان‌ دادن به این طرح شده‌اند. در فوریه ۲۰۲۳، حزب سیاسی چپ میانه Más País، لایحه‌ای را برای لغو یا اصلاح برنامه اقامت از طریق سرمایه‌گذاری در اسپانیا به‌ثبت رساند و اعلام کرد که این طرح بر قیمت مسکن تأثیر می‌گذارد و برای اقتصاد مفید نیست.

ایتالیا

ایتالیا یکی دیگر از مقاصد محبوب برای کسانی است که به‌دنبال اخذ اقامت از طریق سرمایه‌گذاری هستند. ویزای طلایی این کشور که در سال ۲۰۱۷ معرفی شد به شهروندان خارج از اتحادیه اروپا اجازه اقامت به‌مدت دو سال را در ازای سرمایه‌گذاری در ایتالیا می‌دهد.

حداقل سرمایه‌گذاری در ایتالیا ۵۰۰ هزار یورو است. دارندگان این نوع ویزا می‌توانند خانواده خود را نیز در این درخواست لحاظ کنند.

افرادی‌که از این طرح استفاده می‌کنند، می‌توانند به‌مدت ۱۰ سال در ایتالیا زندگی کرده و واجد شرایط شهروندی باشند.

یونان

کسب ویزای طلایی یونان، فرایندی بسیار کوتاه دارد. افراد غیر مقیم واجد شرایط می‌توانند ظرف مدت ۶۰ روز پس از درخواست مجوز، ویزای خود را دریافت کنند.

این کشور یکی از پایین‌ترین مبالغ را برای سرمایه‌گذاری داشته و می‌توان با ۲۵۰ هزار یورو در آن سرمایه‌گذاری کرد. در ماه سپتامبر، مقامات یونان این مبلغ را به ۵۰۰ هزار یورو افزایش دادند تا بتوانند برای افراد محلی شرایط بهتری را برای خرید و زندگی در بخش املاک و مستغلات فراهم کنند.

دارندگان ویزای طلایی برای حفظ ویزای خود نیازی به اقامت در یونان ندارند

تا پایان سال ۲۰۲۱، این کشور ۹۵۰۰ درخواست را برای این نوع اقامت از طریق طرح‌های سرمایه‌گذاری داشته که یکی از بالاترین مقادیر در اروپا است.

اتحادیه اروپا اروپا اسپانیا ایتالیا مهاجرت ویزا ویزای طلایی پاسپورت پاسپورت اروپا یونان
اشتراک گذاری. فیس‌بوک توئیتر پینترست لینکداین ایمیل Telegram واتساپ
مقاله قبلیامکان پرداخت هزینه بیمه درمانی برای متقاضیان سوپر ویزا به‌صورت اقساط
مقاله بعدی نرخ بیکاری در کبک ۳/۹ درصد کاهش یافت

مطالب مشابه

کانادا ۱۳ بازی را در مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶ میزبان خواهد کرد

جشن Montréal En Lumière این ماه در مونترال برگزار می‌شود

آزمون PTE در لیست آزمون‌های مورد تأیید اداره مهاجرت کانادا

افزودن دیدگاه

پاسخ دهید Cancel Reply

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

آخرین مطالب

کانادا ۱۳ بازی را در مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶ میزبان خواهد کرد

6 فوریه 202421 بازدیدها

تیلور سوئیفت برای چهارمین بار برنده آلبوم سال گِرمی شد

6 فوریه 202414 بازدیدها

نرخ باروری در کانادا به کمترین حد خود رسید

6 فوریه 202419 بازدیدها
همراه گیشنیز باشید
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Telegram
[geshniz_currency count=5]
اینستاگرام Telegram
  • گیشنیز

    • درباره ما
    • تماس با ما
    • قوانین و مقررات
    • حریم شخصی
  • کسب و کار

    • ثبت‌نام در گیشنیز
    • پنل صاحبان کسب و کار
  • انتخاب زبان

  • کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه ویکیفا می‌باشد.
    گیشنیز

    copyright 2025 Gishniz

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.